Sandstone Scandinavia er en ny serie af hudvenlige makeup produkter

Sandstone Scandinavia startede i Odense i 2015.

Som far til tre teenagepiger, var jeg bekymret for, at den stigende tendens til allergi skulle ramme pigerne. Det er velkendt, at en af årsagerne til allergi, er indholdet af skadelige stoffer i personlige plejeprodukter og kosmetik, og da jeg selv fik parfumeallergi på samme tidspunkt, skulle der ske noget.

Derfor blev vores mål at kunne tilbyde en serie sunde produkter i høj kvalitet og lækkert design, men til en fair pris.

Idag er Sandstone Scandinavia en realitet, og vi glæder os til at gøre sunde produkter og høj kvalitet tilgængelig for alle danske kvinder.

Jesper K. Hansen, Founder

Produkterne

Vi er imod dyreforsøg, og støtter ANIMA – en dansk forening mod dyreforsøg

Alle produkter er rene, – ingen skadelige parabener og kun råvarer af tårnhøj kvalitet

Alle produkter er fri for æteriske olie

Alle produkter er hudvenlige, og kendte allergener er fjernet

Alle produkter er fri for parfume*

*Læbestifter indeholder naturligt vanille ekstrakt

Om Sandstone Scandinavia

Sandstone serien er nøje udvalgt efter sundhed, kvalitet og design. Det betyder bl.a., at du udover at passe godt på dig selv, også får makeup af virkelig høj kvalitet.

Sandstone Scandinavia er produkter i professionel kvalitet. Køb produkterne hos makeup artister, hos professionelle forhandlere eller direkte på vores webshop.   

Fundamentet for den flotte makeup er Sandstone Primer og Sandstone Eye- & lip Primer. Primeren giver dig en helt fantastisk blød, glat og mat hud at lægge din makeup på. Det er en super lækker primer, der er let at påføre, og som giver en skøn mat finish.

Når du bruger Eye- & lip Primeren under din øjenskygge, sidder øjenskyggen lige så flot om aftenen, som den gør lige efter du har lagt den. Den er perfekt til dem der har problemer med, at øjenskyggen tværer ud i løbet af dagen.

Nogle af de mest populære produkter i Sandstone serien er palletterne, som man selv kan fylde sine favoritfarver i. De fås både til øjenskygger, blush, highlighter, contour og til øjenbrynsfarver.

Køb en tom pallette og vælg de refills du ønsker. Efterfølgende behøver du kun at købe refills, når du skal have nye farver.

Se alle produkterne her på hjemmesiden under “Produkter”.

Genanvendelige forpakninger

Hvis du køber en Sandstone øjenskygge- eller blushpalette, kan du lægge en enkelt ny refill i paletten istedet for at købe en helt ny. På den måde sparer du både penge og skåner miljøet ved at minimere dit affald.

– Det behøver ikke at være dyrt at være sund.