Mest stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Sandstone makeup når jeg har allergi?

Sandstone er makeup med fokus på rene og hudvenlige ingredienser. Desværre er allergier meget individuelle, og man kan derfor ikke give nogen garantier. Vi oplever, at rigtig mange der ikke tidligere har kunne bruge makeup pga. allergi, godt kan tåle vores produkter. Alle produkter fra Sandstone er fri for parfume, fri for parabener, fri for æteriske olier og i meget høj kvalitet. En stor del af Sandstone produkterne er desuden Allergy Certified. Du kan i øvrigt se de komplette ingredienslister her på hjemmesiden eller direkte på det enkelte produkts emballage.

Tester I på dyr?

NEJ, og vi kommer aldrig til det. Vi støtter til gengæld Anima en dansk forening mod dyreforsøg. 

Er Jeres produkter veganske?

Sandstone er ikke tænkt som et vegansk makeup mærke. Derfor har vi ikke stillet krav om veganske råvarer. Der kan f.eks. være bivoks i enkelte produkter.

Indeholder produkterne silicone?

Der er mange rygter om silicone i kosmetik. I nogle af vores produkter er der silicone, men det er den gode slags. D5 silicone er godkendt til kosmetik, og er testet så man ved at der ikke er nogen risiko ved den. Allergy Certified har ligeledes godkendt og certificeret vores produkter der indeholder D5 silicone.

Det betyder at du kan være helt tryg ved at bruge Sandstone produkterne. D5 silicone giver produkterne en lækker konsistens så de føles lette og smidige. 

Hvis du har spørgsmål til os i øvrigt er du velkommen til at kontakte os.