DK / ENG

Mest stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Sandstone makeup når jeg har allergi?

Sandstone er makeup med fokus på rene og hudvenlige ingredienser. Desværre er allergier meget individuelle, og man kan derfor ikke give nogen garantier. Vi oplever, at rigtig mange der ikke tidligere har kunne bruge makeup pga. allergi, godt kan tåle vores produkter. Alle produkter fra Sandstone er fri for parfume, fri for parabener, fri for æteriske olier og i meget høj kvalitet. En stor del af Sandstone produkterne er desuden Allergy Certified. Du kan i øvrigt se de komplette ingredienslister her på hjemmesiden eller direkte på det enkelte produkts emballage.

Tester I på dyr?

NEJ, og vi kommer aldrig til det. Vi støtter til gengæld Anima en dansk forening mod dyreforsøg. 

Er Jeres produkter veganske?

Sandstone er ikke tænkt som et vegansk makeup mærke. Derfor har vi ikke stillet krav om veganske råvarer. Der kan f.eks. være bivoks i enkelte produkter.

Indeholder produkterne silicone?

Der er mange rygter om silicone i kosmetik. I nogle af vores produkter er der silicone, men det er den gode slags. D5 silicone er godkendt til kosmetik, og er testet så man ved at der ikke er nogen risiko ved den. Allergy Certified har ligeledes godkendt og certificeret vores produkter der indeholder D5 silicone.

Det betyder at du kan være helt tryg ved at bruge Sandstone produkterne. D5 silicone giver produkterne en lækker konsistens så de føles lette og smidige. 

Hvordan finder jeg den rigtige farve foundation til min hud?

Du kan bestille små farveprøver af alle Sandstones flydende foundations på webshoppen. Så kan du i ro og mag sidde hjemme og finde den farve der passer til netop dig. Du kan finde farveprøverne ved at klikke her

Hvor hurtigt modtager jeg mine varer fra webshoppen?

Vi afsender din ordre samme dag som du bestiller, eller senest dagen efter. Det betyder at du modtager dine varer senest 3 dage efter bestilling.

Hvor meget skal man købe for at få fragtfri levering?

Når du køber for over 70 kr.  leverer vi fragtfrit til dit nærmeste posthus. Hvis du ønsker dine varer leveret til døren af Postnord koster det 49 kr. 

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ønsker at returnere en vare? 

Hvis du ønsker at returnere en vare skal du kontakte os først på følgende mail: mail@sandstonescandinavia.dk. Varen skal være i ubrugt og salgsbar stand for at vi kan kreditere den. Hvis æsken er brudt eller beskadiget, er varen ikke i salgsbar stand. Når du kontakter os skal vi bruge dit ordrenummer for at kunne spore varen. Returfragten er for egen regning.

Hvis årsagen til at du ønsker at returnere en vare er at vi har leveret forkert, er returfragten naturligvis for vores regning.

Hvis du har spørgsmål til os i øvrigt er du velkommen til at kontakte os.